Tak fotografer, for et fantastisk 2015!

Man skulle ikke tro at der var så mange ambitiøse fotografer i sådan et lille land!

 

Hvad er der så sket StudieGo?!

Faktisk kaldte vi slet ikke os selv StudieGo.dk i starten af 2015 men KBHfotostudie.dk. Selvom hjemmesiden stadig er online har vi endegyldigt skiftet navn og det skyldes primært at vi fik et nyt fotostudie og gerne ville “genopstå”. Derfor blev det til StudieGo.dk (og ikke StudioGo.dk som mange tror).

 

Sammen med det nye navn fik vi også en ny hjemmeside med online-booking-system og en kalender, så fotografer hurtigt og nemt kan se hvornår at et studie er ledigt og booke det med det samme. Det har været en stor succes!

 

Sammen med den nye hjemmeside kom også flere tjenester som fx kamera-udlejning og studie-undervisning. Specielt sidstnævnte har været en succes for mange fotografer som har ønsket en gennemgang af studiet samt mulige lys-opsætninger før at de ville booke studiet 1. gang.

 

Og når ja.. til dem som ikke har haft tid til at komme forbi studiet har man på Youtube kunne se Jonatan Harring undervise i studiefotografering i serien “Studiefotografering For Begyndere” som blev indspillet i løbet af sommeren i studie 2.

Screen Shot 2015-12-28 at 13.47.16

Serien “Studiefotografering For Begyndere

 

I februar måned åbnede vi for første gang for vores nye store fotostudie (studie 2) 100 m. fra Rødovre St. Faktisk hedder postadressen 2650 Hvidovre, hvilket har været skyld i en del forvirring!

Vi har snakket med kommunen og det er desværre ikke muligt at ændre navnet på Rødovre St.

Studiet var dog ikke helt “færdigt” i februar måned og er blevet løbende renoveret/ombygget i løbet af 2015, hvilket først og fremmest skyldes at vi hele tiden fik nye behov og ikke mindst ideer. Studiet var i starten primært tiltænkt som et film-studie pga. størrelsen, men er endt med hovedsageligt at være et fotostudie.

Det er mildest talt en udfordring at indrette ét 100 m2 stort rum med 6 m. til loftet, men vi er efterhånden kommet godt efter det!

Stadig Danmarks billigste?

Studie 1 kan stadig lejes for 99.- kr./timen inkl. udstyr eller 449.- kr/dag – og det bliver det ved med i 2016! Så vi tør godt vædde med at studie 1 stadig er Danmarks billigste fotostudie.

Studie 2 koster en 50’er mere i timen, hvilket er nogenlunde samme pris som de billigste fotostudier i Danmark ligger på. Alligevel vælger flere og flere “studie 1 brugere” at booke studie 2 – og vi regner med at trenden forsætter.

 

Hvad skal der så ske i 2016?

2016 byder b.la. på foto-workshops i studie 2 én gang i måneden. Instruktørene Mikkel Gaba og Jonatan Harring instruerer 8 kursister i portrætfotografering i fotostudie. Derudover deltager 2 modeller, så der er sikkerhed for at få en masse gode billeder med hjem til portfolien, samt en masse viden og udbygning af dit netværk. Det koster 799.- kr. og kan klart anbefales til amatør-fotografen som gerne vil i gang med portrætfotografering af modeller. Den 1. workshop afholdes lørdag d. 16 januar, og du kan læse mere om den her: www.workshop.studiego.dk.

 

Fie & Thea er begge modeller på den 1. workshop workshop d. 16 januar!

 

Tak til alle fotografer, modeller og makeup-artister som har været forbi et af vores studier i 2015. Vi håber snart at se jer igen 🙂

Vi ønsker dig et godt nytår, venlig hilsen StudieGo.dk