Ofte Stillede Spørgsmål

Hvornår modtager jeg en bekræftigelse efter at jeg har booket fotostudiet?

Du modtager en mail der bekræfter din booking få minutter efter den er sket, hvis der går mere end en halv time, så husk at kontrollere din spam mappe. Er du i tvivl så skriv en mail til os eller kontakt os via vores facebook side. Hvis du ønsker at booke fotostudiet akut (om mindre end 4 timer) kan du ringe sende os en mail eller kontakte os via vores facebook side – så ser vi om det kan lykkes.

Hvordan kommer jeg ind i fotostudiet?

Når du modtager bekræftigelsen (via mail) af din booking, finder du linket til en guide hvor der er beskrevet hvordan du kommer ind i fotostudiet og forlader det igen. Dagen før din booking modtager du en email og sms med informationer om adgang til studiet.

Er fotostudiet altid bemandet?

Nej, fotostudiet er ikke bemandet. Du kommer og går selv.

Kan jeg få en rundvisning før at jeg booker fotostudiet første gang?

Som udgangspunkt kan du godt få en rundvisning i fotostudiet. Hvis du ikke har arbejdet i et fotostudie før anbefaler vi dog en undervisningstime i fotostudie-brug med Morten. Book en undervisningstime her.

Kan jeg låne fotostudiet gratis mod promovering?

Nej.

Kan jeg booke flere timer når min booking allerede er i gang?

Ja, hvis fotostudiet ikke er optaget umiddelbart efter dig, kan sende os en mail eller kontakte os via vores facebook side.

Må jeg have dyr i fotostudiet?

Det er tilladt at have husdyr i fotostudiet efter aftale (send os en mail).

Må jeg åbne porten indtil fotostudiet?

Nej, porten må kun åbnes ved særlig aftale og mod ekstra gebyr.

Kan jeg parkere ved fotostudiet?

Ja, fotostudiet har en lang indkørsel hvor du kan parkere.

Må jeg dække overvågningskameraet?

Nej, det er ikke tilladt at dække overvågningskameraet. Video fra overvågningen bliver kun brugt ved mistanke om tyveri.

Må jeg tage mine egne flash- eller videolamper med?

Ja, du må gerne medbringe eget udstyr.

Passer jeres trigger til mit kamera?

Hvis dit kamera har en “hotshoe”, så passer vores trigger. Alle kameraer som ikke er lommekameraer har vores udgangspunkt en hotshoe. Du kan se vores step-for-step guide til hvordan du tilslutter dit kamera her.

Hvis du har flere spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til os på book@studiego.dk.