Ofte Stillede Spørgsmål

Hvornår modtager jeg en bekræftigelse og betalingsgateway efter at jeg har booket fotostudiet?

Der kan gå op til 5 timer før at din booking modtages. Det skyldes at hver booking skal godkendes manuelt. Du vil modtage bekræftigelsen og betalingsgateway på din email.  Vær derfor sikker på at du indtaster din korrekte email-adresse, og husk at tjekke din SPAM mappe hvis du ikke har modtaget en bekræftigelse indenfor 5 timer. Hvis du ønsker at booke fotostudiet akut kan du ringe på tlf. 26848168.

Hvordan kommer jeg ind i fotostudiet?

Når du modtager bekræftigelsen (via mail) af din booking, finder du linket til en guide hvor der er beskrevet hvordan du kommer ind i fotostudiet og forlader det igen.

Er fotostudiet altid bemandet?

Nej, fotostudiet er ikke bemandet. Du kommer og går selv.

Kan jeg få en rundvisning før at jeg booker fotostudiet første gang?

Som udgangspunkt kan du godt få en rundvisning i fotostudiet. Hvis du ikke har arbejdet i et fotostudie før anbefaler vi dog en undervisningstime i fotostudie-brug med Jonatan. Book en undervisningstime her.

Kan jeg låne fotostudiet gratis mod promovering?

Nej, fotostudiet kan ikke udlejes til diverse events, også selvom det promoveres på fx TV.

Kan jeg booke flere timer når min booking allerede er i gang?

Ja, hvis du kan se i kalenderen på www.studiego.dk at fotostudiet ikke er optaget umiddelbart efter dig, kan du ringe på tlf. 26848168 og aftale ekstra tid. Du kan ikke booke ekstra timer på dagen uden at lave en aftale før din oprindelige booking er slut.

Må jeg have dyr i fotostudiet?

Det er tilladt at have husdyr i fotostudiet efter aftale (ring tlf. 26848168).

Må jeg åbne porten indtil fotostudiet?

Nej, porten må kun åbnes ved særlig aftale.

Kan jeg parkere ved fotostudiet?

Ja, fotostudiet har en lang indkørsel hvor du kan parkere.

Må jeg dække overvågningskameraet?

Nej, det er ikke tilladt at dække overvågningskameraet. Video fra overvågningen bliver kun brugt ved mistanke om tyveri.

Må jeg tage mine egne flash- eller videolamper med?

Ja, du må gerne medbringe eget udstyr.

Passer jeres trigger til mit kamera?

Hvis dit kamera har en “hotshoe”, så passer vores trigger. Alle kameraer som ikke er lommekameraer har vores udgangspunkt en hotshoe. Du kan se vores step-for-step guide til hvordan du tilslutter dit kamera her.

Hvis du har flere spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til os på book@studiego.dk eller ringe på tlf. 26848168