OBS!!! Grundet travlhed har jeg (Jonatan) ikke længere tid til at lave undervisningtimer.  Du er stadig velkommen til at kontakte mig, men jeg vil henvise til to andre dygtige fotografer som har styr på fotostudiet, og kan hjælpe dig (Morten Kjær og Michael Jensen).

Du kan også selv kontakte dem her:

Morten Kjær: morten@yutani.dk

Michael Jensen: mm2910@live.dk

ELLERS: Tjek gør-det-selv videoerne under fanen “fotoskole” 🙂

Bestil en undervisningstime og bliv godt klædt på til dit næste photoshoot

Vores fotostudie udlejes til alle uanset niveau og erfaring. Det kan være rart som nystartet fotograf at blive sat ind i hvordan man arbejder i et fotostudie, og blive guidet i hvordan flash-udstyr virker, samt få nogle gode tips og tricks til opsætninger.

En undervisningstime foregår i vores fotostudie ved siden af Rødovre st. Her vil Jonatan fortælle alt du har brug for at vide om udstyr, studie og teknik.

Se også Jonatans youtube-serie “Studiefotografering For Begyndere” hvor han gennemgår arbejdsteknikker, kamera og flash-udstyr.

kbhfotojonatanharring

Jonatan Harring
“Jeg har arbejdet som fotograf i nogle år, primært i fotostudie, hvor jeg har lavet alt fra musikvideoer til produktbilleder. Jeg kan vise dig præcis hvordan du skal bruge dit kamera når du arbejder i fotostudie og hvordan flashlamperne virker. Derudover vil jeg give dig tips og tricks samt forskellige opsætninger af lys uanset om dit formål er at skyde familie-billeder, modeller, eller produkter.