Historien om StudieGo.dk

StudieGo.dk startede i foråret 2014, og hed faktisk ikke dengang StudieGo.dk men KBHfotostudie.

Det første studie (studie 1) blev bygget i Toms gamle chokoladefrabrik på Prags Boulevard.  Studiet blev i starten hovedsageligt brugt af fotograf Jonatan Harring, men Jonatan så hurtigt at flere og flere fotografer eftersøgte et billigt sted at fotografere, når de ikke ønskede at ommøblere hele stuen med baggrunde og fotoudstyr.

Studie 1 var Danmarks absolut billigst fotostudie, og havde til sidst haft besøg af mere end 600 fotografer. Her havde de fleste fotografer råd til at fotografere både TFP uden at blive ruineret, men også betalte job og stadig have et overskud, i modsætning til de fleste andre fotostudier som ofte koster over det dobbelte. Desuden var der alt slags fotoudstyr og baggrunde med i prisen, som man de fleste andre steder skal betale oven i lejen.

I vinteren 2015 åbner studie 2 overfor Rødovre station. Studiet er både henvendt til amatør- og professionellefotografer og større produktioner. Studiet har knap 6 meter til loftet, fyldt op med alt slags flash- og fotoudstyr. Her er det kun fantasien som sætter grænser.

I dag er det kun studie 2 (nu “fotostudiet”) tilbage, som har åbent for alle fotografer til en billig timepris. Studiet er i foråret 2015 blevet totalrenoveret og er stadig i tip-top form.

_MG_2319

Hvis du har spørgsmål omkring StudieGo.dk kan du kontakte os HER.

VH StudieGo.dk Team