StudieGo.dk Fotoskole (Afsnit 3) – Fjernudløser (triggere & receivere)

Hvordan bruger du din studieflash sammen med dit kamera? Og hvordan kan du bruge din speedlite uden at den skal monteres på toppen af dit kamera? Det giver Jonatan Harring et bud på, og han forklarer hvilke forskellige muligheder du har i form af forskellige mærker og modeller til meget forskellige priser og om de virker til netop din studieflash eller speedlite. Du kan også se vores step-for-step guide til tilslutning af kamera til flashlampe her.

Følg os på Facebook: www.facebook.dk/studiegodk

StudieGo.dk Fotoskole (Afsnit 2) – Paraplyer

Jonatan Harring viser og fortæller hvilke type paraplyer som findes og hvordan de bruges og monteres på din studieflash-lampe.

Følg os på Facebook: www.facebook.dk/studiegodk

StudieGo.dk Fotoskole (Afsnit 1) – Softboxe

I dette første afsnit af StudieGo.dk Fotoskole med Jonatan Harring gennemgår han hvilke softboxe til rimelige penge som er værd at investere i, hvad de har af fordele/ulemper og hvordan du monterer dem på din studieflash-lampe eller din speedlite.

Følg os på Facebook: www.facebook.dk/studiegodk

Studiefotografering For Begyndere – “Dit Første Photoshoot” (DEL 3)

I 3. afsnit af “Studiefotografering For Begyndere” viser Jonatan Harring hvordan du kan afholde dit første photoshoot som fotograf.

Han forklarer hvordan du kan stille lyset, hvordan man skal arbejde med modellen, hvilke baggrunde som er bedst og generelle tips til hvordan man nemmest klarer sig igennem sit første photoshoot så man kommer hjem med nogle gode billeder.

Følg os på Facebook: www.facebook.dk/studiegodk

Studiefotografering: Afsnit 2 – “Kamera & Indstillinger”

2. afsnit i serien “Studiefotografering For Begyndere” med Jonatan Harring. Denne gang gennemgår Jonatan de mest basale indstillinger du skal bruge når du fotograferer med flash.

God fornøjelse og husk at subscribe og følge StudieGo.dk på Facebook.

Studiefotografering: Afsnit 1 – “Studie & Udstyr”


1. del af StudieGo.dk TV’s “Studiefotografering for begyndere” med Jonatan Harring.

Afsnittet handler om det simple fotostudie og flashudstyr. Jonatan forklarer hvad et fotostudie er, hvad du kan bruge det til og hvordan en flashlampe fungerer. Vi starter helt fra bunden, og arbejder os sammen igennem studiefotografering i de kommende afsnit af vores serie.

Skriv gerne kommentarer til videoen, så vil vi både prøve at forbedre os og tage spørgsmål op i videoen.